снимка pixabayНова Зеландия вече посрещна 2021 г. с пищни тържества. Новогодишните

...
снимка pixabayНова Зеландия вече посрещна 2021 г. с пищни тържества. Новогодишните
Коментари Харесай

Нова Зеландия вече посрещна 2021 година

снимка pixabay

Нова Зеландия към този момент посрещна 2021 година с обилни тържества. Новогодишните празненства бяха съпроводени от заря и лазерно шоу над Оукланд.

То беше гледано онлайн под намерено небе от хиляди, съобщи 

Многолюдните тържества в страната са разрешени, защото Нова Зеландия се оправя сполучливо с преодоляването на пандемията и не беше наранена от втора вълна на вируса. Страната записва и напълно дребен брой нови случаи през последните месеци.

В същото време санкция от 1000 австралийски $ чака тези, които въпреки всичко ще се осмелят да гледат зарята в Сидни, Австралия онлайн.

На " Таймс Скуеър " в Ню Йорк вършат последни трескави мерки. Знаменитата кристална топка беше издигната пробно преди настъпването на новогодишната нощ.

По традиция, на празненствата в сърцето на Манхатън участват хиляди хора. Тазгодишното посрещане обаче ще бъде съобразено с ограничаващите ограничения, наложени поради пандемията.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР